PC Ginderbuiten

Zalen & Prijzen

Het PC Ginderbuiten wil mensen elkaar doen ontmoeten

PC Ginderbuiten

Prijslijst

De nieuwe prijslijst zal in voege gaan op 1 oktober 2019. De dranken zijn al meerdere malen gestegen daarom deze aanpassing. Toch proberen wij onze prijzen zo laag mogelijk te houden. Het voordeeltarief wordt toegekend aan verenigingen van Ginderbuiten en aan frequente gebruikers. ( min. 10 activiteiten per jaar )

 

Download Prijslijst 2019

Download Huisreglement

 

ZalenPrijs 1Prijs2
Zaal 1€ 300,- € 150,-
Zaal 2€ 70,-€ 35,-
Zaal 3€ 25,-€ 11,-
Zaal 4€ 80,-€ 40,-
Keuken€ 65,-€ 65,-
Volksspelen€ 0,-€ 0,-
Speelkoffer€ 0,-€ 0,-
 
PC Ginderbuiten

Speelkoffer

Ideaal voor kinderfeestjes. Spelen: blikken werpen, vier op een rij, houten kegelspel, ringwerpen, reuzentoren, mikado groot, kleine sjoelbak. Deze kan je reserveren bij ondertekening van de gebruiksovereenkomst. Zijn gratis voor de personen tijdens een activiteit/feest in het PC.

 
PC Ginderbuiten

Volksspelen

Verschillende volksspelen ter beschikking: hockey, rekken trekken, wiebelbrug, hoedje wip, mannetjesspel, bakschieten, …. Deze kunnen gereserveerd worden bij boeking van een zaal. Ideaal voor familiefeestjes. Zijn gratis voor de personen tijdens een activiteit/feest in het PC. Indien beschikbaar kunnen deze gebruikt worden.

 
PC Ginderbuiten

Zaal 1

Grote feestzaal met podium. Zaal beschikt over 50 tafels en 200 stoelen en 7 statafels.overtrekken op aanvraag (zie zaal 7 ) Aanwezig: koffiezet, waterkoker, voldoende glazen en geluidsinstallatie. Naast zaal is er een groot terras en een ruimte met speeltoestellen: twee veerwippen en een speelhuisje. Tevens groot projectiescherm en beamer aanwezig in de zaal.Koelkamer.

prijs 1: €300,-
prijs 2: €150,-

PC Ginderbuiten

Zaal 2

Zaal geschikt voor allerlei activiteiten. Zaal beschikt over 64 stoelen en 16 tafels.Hangtafels en overtrekken op aanvraag.Zie zaal 7. Tevens muziekinstallatie aanwezig. Zaal beschikt ook over een keukentje met volgende toestellen: gasvuur, oven, microgolfoven, waterkoker, koffiezet, pannen en kookpotten, frigo’s , Borden en bestek aanwezig voor 70 personen.

prijs 1: €70,-
prijs 2: €35,-

PC Ginderbuiten

Zaal 3

Vergaderzaal voor een 20-tal personen. Aanwezig : projectiescherm, kleine spoelbak, glazen, koffiezet en tassen, window cooler frigo.

prijs 1: €25,-
prijs 2: €11,-

PC Ginderbuiten

Zaal 4

Feestzaal(vroeger cafe).zaal beschikt over 10 tafels en 40 stoelen,5 hangtafels en 4 klaptafels,2 gevulde frigo’s en 1 frigo onder de toog,borden en bestek voor 70 personen,mini keten met cd-usb en aux ingang,TV. Beschikt ook over kleine keuken met gasvuur en oven,microgolf,koffiezet,waterkoker,potten en pannen. Vooraan groot terras met plastieken tafels en stoelen,parasols. Het terras kan afgesloten worden met een hek. Naast de zaal speeltuin met zandbak,schommel,schuifaf… Ideaal voor babyborrels,familie feesten,drink… Er zijn ook overtrekken voor de hangtafels:zwart – wit – ecru – bordeau – licht blauw en groen.

prijs 1: €80,-
prijs 2: €40,-

PC Ginderbuiten

Keuken

Grote keuken met verschillende toestellen: industrieel gasvuur en vaatwasmachine, microgolfoven, diepvries, koeling. Borden, bestek, koffietassen, e.d. aanwezig voor ongeveer 200 personen. Allemaal de zelfde ( nieuw )Reserve is in stock. Doorgeef luik naar zaal.

Bij gebruik van borden en bestek en alle andere grotere materialen. Reserveren is hier nodig !!!!!!!!! Koffietassen, ondertassen en lepeltjes, koffiezet en klein materiaal zijn sowieso inbegrepen.
Prijs : €40,-