PC Ginderbuiten

Zalen & Prijzen

Het PC Ginderbuiten wil mensen elkaar doen ontmoeten

PC Ginderbuiten

Prijslijst

Deze prijzen zullen in de toekomst ten alle tijden kunnen aangepast worden.​ Dit geldt zowel voor de zaalprijzen als de drankenlijst.

 

Download Prijslijst 2024

Download Huisreglement

 

ZalenGebruiksprijsVoordeeltarief
Zaal 0 (nieuw zaaltje/achteraan het PC)€ 90,-€ 45,-
Zaal 1 (borden en bestek op aanvraag !!!)€ 400,- € 200,-
Zaal 2€ 90,-€ 45,-
Zaal 3€ 30,-€ 15,-
Zaal 4 (ex café)€ 100,-€ 50,-
PC Ginderbuiten

Zaal 0

Dit zaaltje ligt achteraan het PC en is via het scoutslokaal te bereiken, heeft een aparte ingang, een terras en eigen toiletten. Door de aparte ingang moet men NIET via de hoofdingang naar binnen gaan maar dus via de eigen deur achteraan het PC. De parking blijft , naast het PC. De doorgang naar de grote zaal moet ten alle tijden open blijven.

Gebruiksprijs​: €90,-
Voordeeltarief : €45,-

 
PC Ginderbuiten

Zaal 1

Onze grote zaal werd volledig gerenoveerd, elektriciteit, verwarming, airco en podium, bovenop dit alles werd de zaal ook uitgebreid.​
Grote feestzaal met podium. Zaal beschikt over 50 tafels en 200 stoelen en meerdere statafels. Aanwezig: koffiezet, waterkoker, voldoende glazen en geluidsinstallatie. Naast zaal is er een groot terras en een ruimte met speeltoestellen: twee veerwippen en een speelhuisje. Tevens groot projectiescherm en beamer aanwezig in de zaal, koelkamer. Er zijn ook overtrekken voor de statafels beschikbaar in verschillende kleuren.

Gebruiksprijs : €400,-
Voordeeltarief : €200,-

PC Ginderbuiten

Keuken

Grote keuken met verschillende toestellen: industrieel gasvuur en vaatwasmachine, microgolfoven, diepvries, koeling. Borden, bestek, koffietassen, e.d. aanwezig voor ongeveer 200 personen. Allemaal de zelfde ( nieuw )Reserve is in stock. Doorgeef luik naar zaal.

Bij gebruik van borden en bestek en alle andere grotere materialen. Reserveren is hier nodig !!!!!!!!! Koffietassen, ondertassen en lepeltjes, koffiezet en klein materiaal zijn sowieso inbegrepen.

 
PC Ginderbuiten

Zaal 2

Zaal geschikt voor allerlei activiteiten. Zaal beschikt over 64 stoelen en 16 tafels. Statafels op aanvraag. Tevens muziekinstallatie aanwezig + met USB – CD – AUX ; beamer en scherm. Zaal beschikt ook over een keukentje met volgende toestellen: gasvuur, oven, microgolfoven, waterkoker, koffiezet, pannen en kookpotten, frigo’s. Borden en bestek aanwezig voor 70 personen. Er zijn ook overtrekken voor de statafels beschikbaar in verschillende kleuren.

Gebruiksprijs : €90,-
Voordeeltarief : €45,-

 
PC Ginderbuiten

Zaal 3

Vergaderzaal voor een 20-tal personen. Aanwezig : projectiescherm, kleine spoelbak, glazen, koffiezet en tassen, window cooler frigo. Scherm + beamer aanwezig en ook een muziek miniketen met USB – CD – AUX 

Gebruiksprijs : €30,-
Voordeeltarief : €15,-

 
PC Ginderbuiten

Zaal 4

Feestzaal(vroeger cafe).zaal beschikt over 10 tafels en 40 stoelen, meerdere statafels (indien nodig) en 4 klaptafels, 2 gevulde frigo’s en 1 frigo onder de toog, borden en bestek voor 70 personen,mini keten met cd-usb en aux ingang,TV. Beschikt ook over kleine keuken met gasvuur en oven, microgolf, koffiezet, waterkoker, potten en pannen. Vooraan groot terras met plastieken tafels en stoelen, parasols. Het terras kan afgesloten worden met een hek. Naast de zaal speeltuin met zandbak, schommel, schuifaf… Ideaal voor babyborrels, familie feesten, drink… Er zijn ook overtrekken voor de statafels:zwart – wit – ecru – bordeau – licht blauw en groen.

Gebruiksprijs​: €100,-
Voordeeltarief : €50,-