PC Ginderbuiten

Zalen & Prijzen

Het PC Ginderbuiten wil mensen elkaar doen ontmoeten

PC Ginderbuiten

Prijslijst

Door de steeds stijgende gas – en electriciteitskosten en de renovatie, zien wij ons verplicht om ook onze de gebruiksprijzen van onze zalen aan te passen, ook onze dranken prijzen zullen vanaf januari aangepast worden aan de huidig gangbare prijzen, sinds 2019 is hieraan niets meer verandert en zitten wij ver onder de prijs en zijn door onze leverancier hierop attent gemaakt.
Deze prijzen zullen in de toekomst ten alle tijden kunnen aangepast worden.​

 
 

Download Prijslijst 2023

Download Huisreglement

 

ZalenGebruiksprijsVoordeeltarief
Zaal 1
Keuken bij gebruik van borden en bestek : € 40
€ 400,- € 200,-
Zaal 2€ 90,-€ 45,-
Zaal 3€ 30,-€ 15,-
Zaal 4 (ex café)€ 100,-€ 50,-
Zaal 0 (nieuw zaaltje)€ 90,-€ 45,-
PC Ginderbuiten

Zaal 0

Gebruiksprijs​: €90,-
Voordeeltarief : €45,-

 
PC Ginderbuiten

Zaal 1

Onze grote zaal werd volledig gerenoveerd, elektriciteit, verwarming, airco en podium, bovenop dit alles werd de zaal ook uitgebreid.​
Grote feestzaal met podium. Zaal beschikt over 50 tafels en 200 stoelen en meerdere statafels. Aanwezig: koffiezet, waterkoker, voldoende glazen en geluidsinstallatie. Naast zaal is er een groot terras en een ruimte met speeltoestellen: twee veerwippen en een speelhuisje. Tevens groot projectiescherm en beamer aanwezig in de zaal, koelkamer. Er zijn ook overtrekken voor de statafels beschikbaar in verschillende kleuren.

Gebruiksprijs : €400,-
Voordeeltarief : €200,-

PC Ginderbuiten

Keuken

Grote keuken met verschillende toestellen: industrieel gasvuur en vaatwasmachine, microgolfoven, diepvries, koeling. Borden, bestek, koffietassen, e.d. aanwezig voor ongeveer 200 personen. Allemaal de zelfde ( nieuw )Reserve is in stock. Doorgeef luik naar zaal.

Bij gebruik van borden en bestek en alle andere grotere materialen. Reserveren is hier nodig !!!!!!!!! Koffietassen, ondertassen en lepeltjes, koffiezet en klein materiaal zijn sowieso inbegrepen.
Prijs : €40,-

 
PC Ginderbuiten

Zaal 2

Zaal geschikt voor allerlei activiteiten. Zaal beschikt over 64 stoelen en 16 tafels. Statafels op aanvraag. Tevens muziekinstallatie aanwezig + met USB – CD – AUX ; beamer en scherm. Zaal beschikt ook over een keukentje met volgende toestellen: gasvuur, oven, microgolfoven, waterkoker, koffiezet, pannen en kookpotten, frigo’s. Borden en bestek aanwezig voor 70 personen. Er zijn ook overtrekken voor de statafels beschikbaar in verschillende kleuren.

Gebruiksprijs : €90,-
Voordeeltarief : €45,-

 
PC Ginderbuiten

Zaal 3

Vergaderzaal voor een 20-tal personen. Aanwezig : projectiescherm, kleine spoelbak, glazen, koffiezet en tassen, window cooler frigo. Scherm + beamer aanwezig en ook een muziek miniketen met USB – CD – AUX 

Gebruiksprijs : €30,-
Voordeeltarief : €15,-

 
PC Ginderbuiten

Zaal 4

Feestzaal(vroeger cafe).zaal beschikt over 10 tafels en 40 stoelen, meerdere statafels (indien nodig) en 4 klaptafels, 2 gevulde frigo’s en 1 frigo onder de toog, borden en bestek voor 70 personen,mini keten met cd-usb en aux ingang,TV. Beschikt ook over kleine keuken met gasvuur en oven, microgolf, koffiezet, waterkoker, potten en pannen. Vooraan groot terras met plastieken tafels en stoelen, parasols. Het terras kan afgesloten worden met een hek. Naast de zaal speeltuin met zandbak, schommel, schuifaf… Ideaal voor babyborrels, familie feesten, drink… Er zijn ook overtrekken voor de statafels:zwart – wit – ecru – bordeau – licht blauw en groen.

Gebruiksprijs​: €100,-
Voordeeltarief : €50,-